Skip to content

Grip op je leefstijl
met een personal coach

Ambitie en een fitte leefstijl gaan wél samen

Je weet als high-performer dat het belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen. En toch schiet het er steeds bij in…

Ondanks diverse pogingen om je een fitte leefstijl eigen te maken, verval je in de hectiek van alledag in oude ongewenste patronen. Het gevolg is minder energie en een lijf dat waarschuwingssignalen afgeeft.

Je weet het wel. Maar je doet het niet

‘Wel weten’ wat goed voor je is en het vervolgens ‘niet doen’ is frustrerend. Je zelfvertrouwen om te veranderen neemt onbewust af.

Wat als ik je vertel dat je tot nu toe onbedoeld de verkeerde strategie hebt toegepast? Dat het wél mogelijk is om je leefstijl blijvend te veranderen. Ook voor jou.

Je hoeft alleen de juiste strategieën te leren en toe te passen. Door aandacht te geven aan de staat van je zenuwstelsel (waar o.a. stress zich heeft opgeslagen) en de andere vijf pijlers op orde te hebben, ontstaat de vruchtbare voedingsbodem voor blijvende verandering. 

Voluit leven, een hoog energie level hebben en helder van geest zijn. Het kan allemaal, maar alleen als jij lichaam, hart en hoofd effectief laat samenwerken.

Concreet

Maatwerk: jouw reële leven is de context

Je krijgt een leefstijlplan in exacte afstemming op jouw agenda.

Een plan dat ritme bevat zodat gewenste routines ontstaan.  En dat tegelijkertijd flexibel is zodat het past in jouw drukke leven waar geen werkweek hetzelfde is.

Afbeelding van yanalya op Freepik

Compleet

Teamwork van mind, body and soul

Je krijgt een gebalanceerde mix van voelen, praten en doen waardoor je jouw doelen behaalt.

Wij zorgen ervoor dat wat je voelt, wilt en doet weer op één lijn liggen.

We creëren meer rust in je lijf; de voedingsbodem voor bewustzijn en blijvende verandering.

Beweging als fundament

Blijvend toepasbaar

Meesterschap: jij bent de leider, ik help je op weg

Jij bent de expert van jouw leven en ik de expert op de inhoud. Daarom zet ik als personal coach de eerste periode de koers uit. Wanneer je zelfvertrouwen in het veranderproces groeit, neem jij het over.

Jij wordt blijvend meester over de kwaliteit van je gedachten en je fitte leefstijl.

De werkwijze van ‘moeten’ naar ‘willen’

Binnen jouw huidige levensritme werken we aan zes kernelementen:

 • Beweging
 • Voeding
 • Ontspanning (overdag en slaap)
 • Fysieke fitheid
 • De kwaliteit van je gedachten
 • de staat van je zenuwstelsel

Doen is het uitgangspunt. Praten is ondersteunend. We werken aan de kwaliteit van je gedachten en een gebalanceerd stress systeem, want zolang je je laat leiden door oude gedachtenpatronen en een overstresst zenuwstelsel, val je terug in oud gedrag.

Deze zes elementen zijn nauw met elkaar verweven en bepalen jouw leefstijl. We brengen in kaart wat er nu wel en niet goed gaat. Vervolgens formuleren wij samen een plan op maat met jouw leven en agenda als uitgangspunt.

We halen de stress uit je lijf (TRE), creëren rust in je hoofd en leggen daarmee de voedingsbodem voor blijvende verandering. Hierdoor kun je nieuw gedrag ook écht toepassen in de hectiek van alledag. Een fitte leefstijl voelt niet meer als ‘moeten’, maar als ‘willen’. 

Evodie coaching leiderschap

Een personal coach voor blijvende gedragsverandering

Ik leer je in mijn methodiek op alle vlakken het ‘waarom’ achter de tips & tricks. 

Alleen kennis is echter niet genoeg. We besteden daarom veel tijd aan ‘hoe’ je dat concreet toepast. We vervangen jouw huidige ongewenste automatisme door nieuwe gewenste gewoontes.

Daarnaast bewegen we in mijn privé studio of in de buitenlucht. Ik ben er namelijk van overtuigd dat je fysiek in beweging moet komen en je grenzen moet verleggen om mentaal te groeien.

Bovendien willen we jouw energie goed hebben, zodat je fit genoeg bent om het traject van verandering aan te gaan. Want verandering kost per definitie energie.

Na ons traject kan jij vol zelfvertrouwen zelfstandig jouw fitte levensstijl behouden.

Stap 1. Persoonlijke intake

Tijdens de intake bespreken wij wat jouw wensen zijn en wat daarvoor nodig is. We analyseren hoe het gaat met de zes kernelementen van je gewenste leefstijl:

 • Dagelijkse beweging
 • Voeding
 • Ontspanning (overdag en slaap)
 • Fysieke training
 • De kwaliteit van je gedachten
 • De staat van je zenuwstelsel

Je krijgt direct een concreet advies op basis van jouw wensen en levensritme.

Het is een kennismaking voor ons beiden. Alleen wanneer we allebei vertrouwen hebben in onze samenwerking starten we het traject. 

Stap 2. Het traject

 • Drie/zes maanden personal coaching 
 • Wekelijkse sessie 
 • Coachingsplan exact op maat
5/5
“De kracht van Evodie zit in haar no-nonsense aanpak. Ze is direct met respect en weet op een praktische manier precies die punten aan te raken waar het écht over gaat. Hiermee weet ze body, mind en soul te verbinden.”
Global Learning and development
Manager at Booking.com
5/5
“Werken met Evodie is lifechanging. Een nieuwe manier van denken, voelen en zijn. Geen quick fixes, maar een blijvende reset.”
3 WO Horeca Groep
Partner