Principes

Beweging als fundament

Meesterschap 

Jij bent de leider, maar ik help je op weg.

In zes maanden leer ik je meester te zijn over de vijf kernelementen van lifestyle: beweging, ontspanning, voeding, training en middelen.

Dit lukt je nog niet vanaf dag één, daarom ben ik in de eerste periode de leider en neem je zelf steeds meer de elementen over.

Maatwerk

Altijd een mix van ervaring en wetenschap.

De wetenschap leert ons veel over hoe ons lichaam en hoofd werken, maar de toepassing hiervan in je drukke leven staat of valt bij actie. In onze samenwerking werken we op wetenschappelijke basis, waarbij jouw leven de reële context is. Je krijgt een leefstijlplan op maat dat echt werkt voor jou. De vertaling naar de dagelijkse praktijk maak ik met mijn jarenlange ervaring in het blijvend veranderen van leefstijlen.

meesterschap

Beweging als fundament

Beweging als dagelijkse basis.

Pas wanneer je letterlijk in beweging komt, ontstaan er processen in je lichaam en hoofd waardoor je nog meer in beweging komt. Dit versterkende effect is welbekend. Juist daarom is het belangrijk om beweging en sport niet met elkaar te verwarren. Beweging is een dagelijkse actie, behoeft geen sportkleren en gaan we integreren in je leven. Sport is ook een essentieel element voor een energiek leven, maar hoeft zeker niet dagelijks.

Stop met jezelf voorbij rennen

Videotraining met 5 tips die passen in jouw drukke agenda. 

In één week ontvang je effectieve ontspanning- & bewegingtips die korter duren dan 5 minuten.