Skip to content

Over

Energiek, creatief en motiverend.

Ik haal ultieme voldoening uit de zichtbare groei die mijn cliënten stap voor stap doormaken tijdens onze trainingen en gesprekken.

Ik zie hoeveel geluk en dankbaarheid het oplevert wanneer zij hun fysieke en mentale kracht in zichzelf (her)vinden. Zij behalen hun resultaten en weten de nieuwe gewoontes blijvend te integreren in hun leven… daar word ik altijd weer door geraakt.

Werk

Jarenlang heb ik mijn twee passies weten te combineren; het onderwijs en personal coaching. Als zakelijk leider en docent aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) heb ik mijn bijdrage mogen leveren aan kennisdeling en heb ik natuurlijk zelf veel geleerd.

Inmiddels zet ik al mijn ervaring in als personal coach en werk ik in 1:1 trajecten vanuit mijn eigen studio (en het liefste buiten) aan de rand van Amsterdam.  En met mijn specialisme in coaching ben ik docent en kernteamlid bij de Functional Training Academy.

Achtergrond

Opgegroeid in de Bijlmer heb ik snel mijn mannetje leren staan. Van jongs af aan ben ik energiek en houd ik erg van bewegen, sporten en met mensen samenwerken. 

Ik geniet met volle teugen van mijn twee tienerdochters, mijn man Tjerk, mijn werk en sociale leven. Het is juist dit leuke en drukke leven dat mij altijd motiveert om goed voor mezelf te zorgen. En dat is makkelijker dan velen vaak denken! 

De combinatie van het zakelijk leiderschap en middenin de maatschappij staan hebben mij gevormd als mens en coach. Ik kan me verplaatsen in mensen met een druk ambitieus leven, tegelijkertijd doorzie ik direct waar de werkelijke knelpunten en mogelijkheden liggen. Je kan van mij verwachten dat mijn professionele begeleiding altijd toegespitst is op wat jij nodig hebt.  Met aandacht, respect en confronterend waar nodig.

Na ons traject kan jij vol zelfvertrouwen en onafhankelijk van trainers, sportscholen en diëten jouw fitte levensstijl behouden.

Evodie werkwijze
5/5
“Prikkelend, denken in mogelijkheden en zelfinzicht. Vanuit je eigen motivatie en mogelijkheden weet Evodie je op de juiste manier te triggeren. Hierdoor beklijven de lifestyle verbeteringen en worden ze onderdeel van je dagelijkse leven.”
TKB
CEO
5/5
“Evodie has been one of my best students in my long experience as a lecturer for Personal Trainers' certification courses. When I first met her I noticed the passion she showed when talking about her dream to become a Personal Trainer. She's now become an excellent fitness professional and a very warm coach."
Functional trainings netwerk
Founder

Download videotraining:

Stop met jezelf voorbij rennen

Ontvang in één week 5 korte en effectieve ontspanning- en bewegingstips die passen in jouw drukke agenda.

Wil je direct de kern aanpakken?