Skip to content

Over Evodie

Energiek, doortastend en motiverend.
 
Als personal coach haal ik ultieme voldoening uit de zichtbare groei die mijn cliënten stap voor stap doormaken tijdens onze sessies. Ik geniet van hun geluk wanneer zij hun fysieke en mentale kracht in zichzelf (her)vinden. 
Achtergrond

Jarenlang heb ik mijn twee passies weten te combineren; het onderwijs en personal coaching. Als zakelijk leider aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) en als docent bij de Functional Training Academy.

Inmiddels zet ik al mijn ervaring in als personal coach en werk ik in 1:1 trajecten vanuit mijn eigen studio (en het liefste buiten) aan de rand van Amsterdam. Daarnaast werk ik samen met met Nita Wink en Iris Garnier met selecte groepen die de diepte in willen gaan. Met systemisch werk en de wijsheid van de paarden werken we aan verandering in de essentie met inzicht.nu

Ik geniet dagelijks van mijn gezin, hond Moos (die mee coacht), werk, de natuur en rijke sociale leven. Het is juist mijn ambitieuze levensritme wat mij motiveert om goed voor mezelf te zorgen. En dat is makkelijker dan velen vaak denken!

Evodie werkwijze
5/5
“Prikkelend, denken in mogelijkheden en zelfinzicht. Vanuit je eigen motivatie en mogelijkheden weet Evodie je op de juiste manier te triggeren. Hierdoor beklijven de lifestyle verbeteringen en worden ze onderdeel van je dagelijkse leven.”
TKB
CEO
5/5
“Evodie has been one of my best students in my long experience as a lecturer for Personal Trainers' certification courses. When I first met her I noticed the passion she showed when talking about her dream to become a Personal Trainer. She's now become an excellent fitness professional and a very warm coach."
Functional trainings netwerk
Founder