Skip to content

Over Evodie

Energiek, doortastend en motiverend

Als personal coach haal ik ultieme voldoening uit de zichtbare groei die mijn cliënten stap voor stap doormaken tijdens onze sessies. Ik geniet van hun geluk wanneer zij hun fysieke en mentale kracht in zichzelf (her)vinden.

Achtergrond

Onderwijs, coaching en systemisch werken

Jarenlang heb ik mijn twee passies weten te combineren; het onderwijs en personal coaching. Als zakelijk leider aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) en als docent bij de Functional Training Academy.

Inmiddels zet ik al mijn ervaring in als personal coach en werk ik in 1:1 trajecten vanuit mijn eigen studio (en het liefste buiten) aan de rand van Amsterdam. Daarnaast werk ik samen met Nita Wink en Iris Garnier met selecte groepen die de diepte in willen gaan. Met systemisch werk en de wijsheid van de paarden werken we aan verandering in de essentie met inzicht.nu


TRE provider

Naast coach ben ik gecertificeerd TRE provider’. Mijn doel als personal coach is om bij cliënten hart, hoofd en buik weer op één lijn te krijgen. Spanning en levensgebeurtenissen slaan zich op in je lijf en remmen je onbewust vaak meer dan je denkt. Onderdeel van mijn coaching is daarom ook vaak het tot rust brengen van je zenuwstelsel. Een gebalanceerd zenuwstelsel en goede zelfregulatie van je zenuwstelsel vormen de basis van vruchtbare verandering van oude patronen. 

Een ambitieus levensritme

Ik geniet dagelijks van mijn gezin, hond Moos (die mee coacht), werk, de natuur en rijke sociale leven. Het is juist mijn ambitieuze levensritme wat mij motiveert om goed voor mezelf te zorgen. En dat is makkelijker dan velen vaak denken!

5/5
“Prikkelend, denken in mogelijkheden en zelfinzicht. Vanuit je eigen motivatie en mogelijkheden weet Evodie je op de juiste manier te triggeren. Hierdoor beklijven de lifestyle verbeteringen en worden ze onderdeel van je dagelijkse leven.”
TKB
CEO
5/5
“Evodie has been one of my best students in my long experience as a lecturer for Personal Trainers' certification courses. When I first met her I noticed the passion she showed when talking about her dream to become a Personal Trainer. She's now become an excellent fitness professional and a very warm coach."
Functional trainings netwerk
Founder