Lekkere & lichte frambozen chocolade bonbons

Lekkere & lichte frambozen chocolade bonbons

Super simpele, snelle en vooral lekkere bonbons!

Ja, aanstaande vrijdag is het weer Valentijnsdag. Liefde en aandacht hebben voor jezelf en de ander kan ik alleen maar toejuichen.
Het liefst elke dag van het jaar!

Er is nog een overtuiging waar ik dagelijks naar leef: “liefde gaat door de maag”. Tsja, dat krijg je met een Franse moeder.
Wanneer je jezelf of iemand anders wilt verwennen, dan volgt hier een simpel recept voor een chocolade bonbon die op je tong zal smelten.

Deze frambozen chocolade bonbons zijn in 5 minuten gemaakt, super lekker en ook een lichtere variant dan de gemiddelde bonbon.

Frambozen bonbons – recept

Wat heb je nodig?

  • 15 verse frambozen (diepvriesframbozen zijn hier niet voor geschikt). Verse blauwe bessen zijn ook een lekker alternatief.
  • 150 gr chocolade naar keuze, wij gebruiken altijd > 74% pure chocolade.
  • Siliconen bonbon vormpjes. Bij elke kookafdeling te vinden.

Hoe maak je ze?

  • Leg in elk bonbonvorm 1 framboos. Smelt daarna de chocola au-bain-marie.
  • Giet vervolgens de gesmolten chocola in de vormpjes.
  • Dan leg je de bonbonvormpjes in de koelkast en wacht je totdat de chocolade bonbons hard zijn (ongeveer 30-40 minuten). Plop ze uit de vormpjes en geniet.

 

Het leuke aan deze bonbons is dat je gemakkelijk kan variëren met de soort chocolade en de vulling naar smaak.

Lekker eten is belangrijk! Ik leer je hoe je een voedingsrijk en gezond eetpatroon tot een dagelijks feestje kan maken.  Want voedingsrijk eten is de basis voor een gezonde levensstijl, maar plezier is de basis voor het creëren van een blijvende levensstijl.

Wil je meer weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust telefonisch contact op via de onderstaande button.

Tags:
,
Geen reactie's

Geef een reactie