evodie-lifestyle-trainer-1
Evodie Koolstra

Evodie Koolstra

In de media: Hallo vrijheid, dag zekerheid!

Interview in Het Parool door Machteld van Hulten

“Steeds meer vrouwen kiezen voor het zelfstandig ondernemerschap. Je eigen agenda bepalen, niet oeverloos vergaderen- het lijkt ideaal. Wat zijn de keerzijdes?”

 

Machteld van Hulten heeft mij hierover geïnterviewd over de voor- en nadelen van het zzp-bestaan. Zoals je zult lezen zijn er voor mij persoonlijk vooral veel voordelen!!!

 

Hoewel ik het elke dag met mijn hobby mijn geld kan verdienen, vind ik natuurlijk ook bepaalde aspecten minder leuk. De dagelijkse verantwoordelijkheid voor elke euro die je verdiend, kan soms zwaar wegen.

Daarnaast zou ik het liefste al mijn werktijd spenderen aan de inhoud van mij vak, coachen, trainen lesgeven en constant bijleren. Maar laten we wel wezen, zaken als businessconcept ontwikkelen, acquireren (on-line en off-line), de administratie en schoonmaken horen er ook gewoon bij.

 

Wat dat betreft doe ik precies wat ik mijn klanten adviseer. Ik zoek mijn eigen zwakste schakel en beoordeel of ik dat zelf kan verbeteren. Meestal gaat dat prima en in sommige gevallen schakel ik de hulp van experts in omdat dat efficiënter is.

En een bijkomende voordeel van hulp inschakelen…….is dat je toch weer ‘collega’s’ hebt om mee te sparren!

 

Ben jij toe aan een betere en gezondere leefstijl? Op een manier dat je het kan inslijten in je huidige leefpatroon?

 

Wil je weten wat ik nog meer voor jou kan betekenen? Klik dan hier voor meer informatie en boek een persoonlijke lifestyle analyse. 

 

Je kan me natuurlijk ook bellen. 

 

Deel deze post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Geen reactie's

Geef een reactie

Stop met jezelf voorbij rennen

Videotraining met 5 tips die passen in jouw drukke agenda. 

In één week ontvang je effectieve ontspanning- & bewegingtips die korter duren dan 5 minuten.