Skip to content

Inspiratie

down to earth. systemisch werk met paarden
Mind
Evodie Koolstra

Down to earth

Hoe kom je uit die eeuwig frustrerende “ik weet het wel, maar ik doe het niet”?
Systemisch werken met paarden zorgt dat je met beide benen op de grond ervaart wat wél de oplossing is. Lees hier wat werken met paarden kan betekenen voor jou en/of je team.

Lees meer »
kostbaarder dan goud of crypto
Mind
Evodie Koolstra

Kostbaarder dan goud of crypto

Het is een schaars goed met een torenhoog rendement…Ik zie zoveel mensen die constant proberen te multitasken. Ze zijn nooit helemáál bij hun partner. Bij hun kinderen. Of bij hun vrienden. Ze vluchten in multitasken. Nog even een mailtje zus. Nog even een appje zo.

Lees meer »
i am not a quitter
Mind
Evodie Koolstra

“I am not a quitter, so I’ll just keep going”

“Finding the balance between hard-work and relaxation is on-going. It is never finished. But I now have a lifestyle in which my ambition is no longer at the expense of my body”. Recognizable and inspiring words from this ambitious lady…

Lees meer »
ik ben geen zeikwijf, dus we rammen even door
Mind
Evodie Koolstra

“Ik ben geen zeikwijf, dus we rammen even door”

“Het vinden van de balans tussen in- en ontspanning is on going. Het is nooit af. Mijn drive wil en ben ik namelijk niet kwijt. Maar ik heb nu een lifestyle aangeleerd waardoor die ambitie niet meer ten kosten gaat van mijn lijf.” Herkenbare, inspirerende en leerzame woorden van deze ambitieuze dame…

Lees meer »
5/5
“Mega intelligent. Super sociaal. En ontzettend secuur in haar werkwijze. Goed in wat ze doet en een fijn mens. Ze verandert geen lichamen met haar werk, ze transformeert levens.”

Founder
Tibor.nl
5/5
“Ik herken nu mijn eigen patronen en mechanismes en hoef er niet tegen te strijden, maar leer ze beter in te zetten voor mijn eigen welzijn. Goed eten, bewegen en sporten is van moeten naar willen gegaan, en dan gaat het eigenlijk heel gemakkelijk.”
Wethouder Amsterdam

Heb jij grip op
jouw lifestyle?

Wil je direct de kern aanpakken met een personal coach?