Skip to content

Succesvol én grip op je lifestyle

Persoonlijke coaching en training van mind-body-soul voor leiders. Concreet en blijvend toepasbaar in jouw drukke leven.

Jij staat midden in het leven. Je hebt het druk met werk en verdeelt je vrije tijd over je gezin, je familie en je sociale leven.

Jouw manier van leven vraagt om een energiek lijf en een heldere geest. Je weet dat het belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen. En dat voel je.

Ondanks diverse pogingen om je een fitte lifestyle eigen te maken, verval je in de hectiek van alledag in oude ongewenste patronen. Het gevolg is minder energie en een lijf dat waarschuwingssignalen afgeeft.

Het ‘wel weten’ wat goed voor je is en het vervolgens ‘niet doen’ is frustrerend. Onbewust neemt hierdoor je vertrouwen in het kunnen verandering af. Terwijl je voelt dat je die verandering juist nodig hebt.

Wat als ik je vertel dat je tot nu toe blijkbaar niet de juiste strategie hebt toegepast? Dat het wel mogelijk is om je lifestyle blijvend te veranderen. Ook voor jou.

Voluit leven, een hoog energie level hebben, fysiek en mentaal fit zijn. Het kan allemaal, maar alleen als jij jouw hoofd, hart en lichaam effectief laat samenwerken.

Evodie werkwijze

“De persoonlijke lifestyle analyse is altijd de eerste stap. In dit gesprek analyseren wij hoe het gaat met de vijf kernelementen van je gewenste lifestyle.  

Je krijgt direct een concreet plan en advies op basis van jouw wensen en levensritme. 

Het is een kennismaking voor ons beiden. Alleen wanneer we allebei vertrouwen hebben in onze samenwerking starten we het traject.” 

Exclusief maatwerk

Jouw reële leven is de context

Je krijgt een leefstijlplan in exacte afstemming op jouw agenda. Een plan dat ritme bevat zodat gewenste routines ontstaan.  En dat tegelijkertijd flexibel is zodat het past in jouw drukke leven waar geen werkweek hetzelfde is.

Beweging als fundament
Meesterschap

Jij bent de leider, maar ik help je op weg.

Jij bent de expert van jouw leven en ik ben expert op de inhoud. Daarom zet ik de eerste periode de koers uit. Je zelfvertrouwen in je veranderproces groeit en dan neem je het over.

Je haalt je doel en weet dat jij zelfstandig je fitte levensstijl zult behouden na ons traject.

meesterschap
Mind, body and soul

Complete mix als dagelijkse basis

De focus ligt op teamwork tussen mind, body and soul. Pas als jij je lichaam en geest geeft wat ze nodig hebben om optimaal te functioneren, creëer je de noodzakelijke basis om de doelen te behalen die je met jouw hoofd hebt bedacht.

Wij zorgen ervoor dat wat je wilt, weet en doet weer op één lijn liggen.

De werkwijze van ‘moeten’ naar ‘willen’

Binnen jouw huidige levensritme werken we aan vijf kernelementen:
Beweging, voeding, ontspanning, (overdag en slaap), sport en motivatie.

Door dé ideale mix te maken van deze elementen leer ik je blijvend meester te zijn over je gedachten en gedrag.

Deze vijf elementen zijn nauw met elkaar verweven en bepalen jouw leefstijl. We brengen in kaart wat er nu wel en niet goed gaat. Vervolgens formuleren wij samen een plan op maat met jouw context als realiteit. Door het maatwerk en het respecteren van jouw huidige levensritme kan je het ook echt toepassen in de hectiek van alledag.

Evodie training en lifestyle
Evodie coaching leiderschap

Ik coach jou volgens mijn methodiek en we werken toe naar blijvende gedragsverandering.

Ik leer je op alle vlakken het ‘waarom’ achter de tips & tricks en we behandelen de fabels, zodat je na ons traject zelfstandig verder kan.

Alleen de juiste kennis is echter niet genoeg. We besteden daarom veel tijd aan ‘hoe je dat in je dagelijkse leven toepast en blijft uitvoeren’. Kortom, we gaan jouw huidige ongewenste automatisme vervangen door nieuwe gewenste gewoontes.

Daarnaast trainen we wekelijks in mijn privé studio of in de buitenlucht. Ik ben ervan overtuigd dat je fysiek in beweging moet komen en jouw grenzen moet verleggen om mentaal hetzelfde te kunnen.

Bovendien willen we jouw energie goed hebben, zodat je de benodigde energie hebt om het traject van verandering aan te kunnen gaan.

Na ons traject kan jij vol zelfvertrouwen en onafhankelijk van trainers, sportscholen en diëten jouw fitte levensstijl behouden.

Stap 1. Persoonlijke lifestyle analyse

De persoonlijke lifestyle analyse is altijd de eerste stap. In dit gesprek analyseren wij hoe het gaat met de vijf kernelementen van je gewenste lifestyle. Je krijgt direct een concreet plan en advies op basis van jouw wensen en levensritme.

Het is een kennismaking voor ons beiden. Wanneer we allebei vertrouwen hebben in onze samenwerking starten we het traject. 

Stap 2. Het traject

  • Zes maanden personal training en coaching
  • Wekelijkse live sessie in mijn privé-studio en in de buitenlucht
  • Training- en coaching plan exact op maat
 
5/5
“De kracht van Evodie zit in haar no-nonsense aanpak. Ze is direct met respect en weet op een praktische manier precies die punten aan te raken waar het écht over gaat. Hiermee weet ze body, mind en soul te verbinden.”
Global Learning and development
Manager at Booking.com
5/5
“Werken met Evodie is lifechanging. Een nieuwe manier van denken, voelen en zijn. Geen quick fixes, maar een blijvende reset.”
3 WO Horeca Groep
Partner

Download videotraining:

Stop met jezelf voorbij rennen

Ontvang in één week 5 korte en effectieve ontspanning- en bewegingstips die passen in jouw drukke agenda.

Wil je direct de kern aanpakken?